SPIRÁL
a felépülés társasjátéka

Egy társasjáték mely segít, hogy megértsük egymást

Amikor elkezdtük ezt a társasjátékot fejleszteni, az járt az eszünkben, hogy mi lehetne az az eszköz mely használatával mindenki, akit érint a lelki elakadások témaköre betekintést kaphatna abba milyen napi szociális és lelki elakadást élhet meg egy-egy kliens.
Összegyűjtöttünk csoportjaink és társzervezeteink segítségével azokat a helyzeteket, melyeket sorstársaink a legfontosabb pozitív illetve negatív élethelyzetnek gondoltak. Ezen helyzetek megismeréséből építkezik játékunk, melyet ajánlunk minden ellátóhelynek, pszichiátriai gondozónak sőt iskoláknak is.

Éljük meg közösen mik a könnyű és nehéz események, és találjuk meg mik az erre adott legjobb válaszok!

A játék ára: 6.000,- Ft

RECALL KÁRTYÁK
Azért, hogy megmaradjon minden emlék

A kártyajáték mely segít abban, hogy egy-egy szituáció felidézésével, megóvjuk memóriánk működését

A kártyajáték kiatalálója többször szembesült azzal, hogy környezetében, sorstársainak, életük legfontosabb szereplőinek memóriája észrevétlenül nehezebben működik mint azelőtt.
A jó kommunikációs készség, tudásunkkal kapcsolatos kommunikációnk pedig akkor lehet igazán hatékony, működőképes, ha memóriánkat is ápoljuk.
Kéri Péter elgondolásának alapja, hogy a közösségünkben „tárolt” memória, egy egy esemény képe, barátunk emlékeinek felidézésével, szerettünk elmondásával segít megőrizni, felidézni a mi emlékeinket is.
Azon kívül, hogy egy jó játék, lehet terápiás eszköz vagy csapatépítő kellék is.

A játék ára: 4.000,- Ft

KIADVÁNYAINK

A közösségi pszichiátria kézikönyve (5.000,- Ft)
Az egységesen szerkesztett kiadványban azok a tréning-anyagok találhatók, amelyek révén a felhasználók és a családok, önsegítő csoportok akár önállóan is tehetnek a felépülésükért és megismerhetik a mentális problémák hatékony kezelési és gondozási módozatait.

A közösségi addiktológia kézikönyve (4.000,- Ft)
A közösségi, addiktológiai ellátás számos szervezet összehangolt működését igényli. Célja az alkohol-, vagy drogproblémával küzdők segítése, életminőségük javítása reszocializációjuk biztosítása, az ehhez szükséges készségeik fejlesztése.
Jelen módszertani útmutatóban a közösségi addiktológiai ellátás alapelveit, eszközeit, módszertanát adjuk közre.

Hangokkal élni – 50 felépülés-történet (5.000,- Ft)
A hanghallók jelentős erőt képviselnek a felépülési mozgalom úttörői között. Lefektették a felépülés alapelveit és megalkották nyelvezetét. Ez a könyv bizonyítja, hogy teljességgel lehetséges a hanghallással kapcsolatos problémák megoldása, a hanghalló személy ismét kézbe veheti életének irányítását. Utat mutat a felépüléshez oly módon, hogy foglalkozik a hanghallók által leírt fő problémával, a fenyegetettséggel, a tehetetlenség érzésével, a hanghallás súlyosbodása miatti szorongással, és segít nekik abban, hogy visszataláljanak érzéseikhez, szellemiségükhöz és megvalósítsák álmaikat.

Hanghallás példatár – A hang szimbolikus üzenetének megfejtése ( 5.000,- Ft)
A hanghallás példatár azzal a céllal készült, hogy ösztönözze a hangjelenségek minél pontosabb, több szempontot figyelembe vevő megfigyelését, rögzítését és rendszerezését, és ezáltal megkönnyítse a hanghallás első, félelmet keltő szakaszából való átlépést a második, a „szervező” szakaszba.

Megrendelheti mindezt!

Amennyiben szeretne rendelni a fenti termékekből, kiadványokból, írjon nekünk e-mailt. 
Alapítványunk postán tudja Önnek eljuttatni a kért termékeket.
Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák.

ebredesekalapitvany@gmail.com
+36 1 334 1550